Bilete Zilele Nordului 2025 - 31 Jul '25 - 3 Aug '25 - Darabani - Kooltix
Zilele Nordului 2025

Zilele Nordului 2025

Darabani , Darabani (Botoșani)
31 July '25 - 3 August '25

Buy Tickets

No. Tickets
Abonament General Poiana Teioasa (Cel Mai Ieftin)

Acces la concertele și activitățile din Poiana Teioasa

1307 EUR
Abonament Prietenii Nordului (Zona Premium)

Acces la concertele și activitățile din Poiana Teioasa, în zona destinată invitaților festivalului, cu bar propriu, toaletă proprie și vizibilitate maximă.

6031 EUR
Camping: Taxă pentru rulotă

Acces în camping cu rulota proprie. Include acces individual în camping pentru o persoană. Include acces la sursă de curent și sursă de apă. Include acces la dușuri și toalete. Campingul este păzit, iluminat, tratat împotriva insectelor.

Only 20 tickets left

3015 EUR
Camping: Taxă pentru cort

Acces în camping cu cortul propriu. Include acces individual în camping pentru o persoană. NU include saltea, perne, pătură, așternuturi. Include acces la dușuri și toalete. Campingul este păzit, iluminat, tratat împotriva insectelor.

1206 EUR
Camping: Cort ZN pentru 2 persoane

Include saltea, perne, pătură, așternuturi pentru două persoane. Include acces la dușuri și toalete. Campingul este păzit, iluminat, tratat împotriva insectelor.

Only 20 tickets left

4020 EUR
Camping: Cort ZN pentru 3 persoane

Include saltea, perne, pătură, așternuturi pentru trei persoane. Include acces la dușuri și toalete. Campingul este păzit, iluminat, tratat împotriva insectelor.

Only 20 tickets left

7036 EUR
Camping: Cort ZN Glamping pentru 6 persoane

Include saltea, perne, pătură, așternuturi pentru șase persoane. Include acces la dușuri și toalete. Campingul este păzit, iluminat, tratat împotriva insectelor.

Only 20 tickets left

7036 EUR
Camping: Acces individual suplimentar

Acces în camping pentru cei care stau într-un cort sau într-o rulotă cu acces deja asigurat. Campingul este păzit, iluminat, tratat împotriva insectelor.

603 EUR
To redeem a voucher code, click here
Tickets are refundable